L’Ajuntament d’Arenys de Mar commemora, aquesta setmana, el 20è aniversari de la mort de l’escriptor Lluís Ferran de Pol, figura destacada de les lletres catalanes i reconegut amb la Creu de Sant Jordi l’any 1986. La Biblioteca centralitza les activitats, obsequiant als seus lectors amb llibres i materials sobre l’autor i promovent una ruta literària i la projecció en vídeo del muntatge teatral de Miralls Terbols que va dirigir Jordi Pons arran del centenari del naixement de l’autor.

La Biblioteca d’Arenys de Mar obsequiarà a totes les persones que agafin en préstec algun document amb un lot de productes format per un exemplar de Quaderns d’Estudis Arenyencs dedicat a Ferran de Pol, a més d’un llibre seu, i un llibret sobre l’autor arenyenc editat per la Institució de les Lletres Catalanes.
A banda d’això, el dissabte 24 d’octubre al matí es farà la ruta literària Miralls Tèrbols, a càrrec de Sinera Cultura. Les inscripcions s’han de fer a la Biblioteca. Les places són limitades i és una activitat gratuïta. Se sortirà a les 11 del matí del davant de la Biblioteca P. fidel Fita.
I també el dissabte 24 tindrà lloc la projecció de l’obra de teatre Miralls Tèrbols. Serà al Teatre Principal a les 7 de la tarda i la presentació anirà a càrrec de Jordi Pons i Josep Vicent Garcia Raffi.

Més informació sobre Lluís Ferran de Pol a l’espai que li dedica el web municipal. I sobre Miralls Terbols aquesta crònica del Teatre Principal d’Arenys.