Rhum al Teatre Principal

Aquest mes de setembre comença la nova temporada d’arts escèniques estables al Teatre Principal d’Arenys de Mar. L’equip de programació ha destacat l’espectacle “RHUM”, un homenatge al pallasso “Monti” guardonat com a millor espectacle de pallassos Zirkòlika 2014, el nou muntatge “THE PARTY” de la companyia Divinas, el musical “SOMRIURES I LLÀGRIMES” i l’obra de teatre “LA BUTACA”.

En conjunt la programació d’aquesta tardor la conformen 14 espectacles de teatre, música, dansa i circ per a tots els públics.

Pel que fa al teatre familiar aquesta programació hi ha cinc espectacles. El primer d’ells el diumenge 20 de setembre, a les sis de la tarda amb la companyia Estaquirot Teatre, que ens presentaran el nou espectacle “EN JAN TOTLIFAN”, després cada quinze dies podreu gaudir de “L’OMBRA DE PINOTXO”, “EL CARRERÓ DE LES BRUIXES”, “TOT PLEGAT”, “7 RATOLINS” i “EL SILENCI DE HAMELIN”.

Segueixen les retransmissions en directe d’Opera i Ballet des de l’Opera House de Londres, que aquest trimestre ens oferiran el ballet de “ROMEU I JULIETA”, l’òpera de W. A. Mozart “LES NOCES DE FIGARÓ, “QUATRE BALLETS CURS” (Carmèn, Viscera, Afternoon of Foun i el Llac del Cignes), “LA CAVALLERIA RUSTICANA” i el ballet de Tchaikovski “EL TRENCANOUS”.