Joan Dausà

Joan Dausà farà el segon concert del Cicle de Música Mediterrània de Castell Jalpí. L’Orquestra Camerata Simfonia XVIII va actuar al festival que enguany arriba a la seva onzena edició, presentant l’espectacle Descobrint Tomàs Milans i Godayol..

Joan Dausà, diumenge 6 de setembre a les 9 del vespre, presentarà el concert “On seràs demà?”. En aquest concert Dausà suma més músics al format que ha mantingut de gira, i al piano i veu i la banda de cinc músics, se’ls suma una nova proposta, el de l’acompanyament de luxe d’un quartet de corda. Els intèrprets són: Joan Dausà (veu i guitarra), Eloi Isern (guitarra i cors), Pere Ruiz (baix i cors), Ferran Resines (teclats), David Romero (bateria) i Quartet de cordes (cordes).

Aquests concerts estan organitzats pels ajuntaments d’Arenys de Munt i d’Arenys de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El preu del concert de Joan Dausà de és de 12 euros. Les entrades es poden comprar a l’OAV de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 2 del migdia i dijous de les 5 a les 7 de la tarda; i a l’Oficina de Turisme d’Arenys de Mar, de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 a les 7 de la tarda; i dissabtes i diumenges de les 10 del matí a les 2 del migdia.