Exposició C.C.Calisay[/caption]La bona acollida que va tenir l’exposició “Retrats viscuts”, que l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA) va presentar l’any passat, ha fet possible una segona edició d’aquest format on s’implica directament als membres de l’AFA amb persones reconegudes i populars de la vila.

L’èxit de la primera edició “Retrats viscuts. Un agraïment fotogràfic a reconeguts arenyencs” va motivar que l’Ajuntament n’encarregués a l’AFA una segona edició, que és la que es pot veure al C.C.Calisay. La nova exposició conviurà amb l’anterior que es pot veure partida entre el bar de Seràfics i el les 13 Taules. Mercès les dues exposicions ja sumen una cinquantena els retrats d’arenyencs contemporanis que han estat fotografiats i que d’aquesta manera també reben un reconeixement col·lectiu dels seu bon veinatge.

Exposició C.C.Calisay

Com ja fa un any l’AFA fa un aclariment respecte el treball del seu equip i la selecció de persones fotografiades “de nou som conscients que, amb la necessària tria, hi haurà qui trobi a faltar molta gent mereixedora d’aparèixer-hi. L’Agrupació vol demanar, primer de tot, sinceres disculpes a tots els que no hi són i, per descomptat, agrair a les persones retratades que ens hagin permès aquesta curta però intensa i enriquidora intromissió a les seves vides, fent també d’aquests els nostres Retrats viscuts. Esperem que us agradi!”

L’AFA vol dedicar aquesta exposició a la memòria de Frederic Sánchez, membre de l’entitat mort durant aquest any.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb