Neteja del fons matí arenyenc

A la platja del Cavaió, aquest diumenge es farà la VIII Jornada de neteja i seguiment del fons marí que tindrà una segona jornada, el diumenge, 6 de setembre, a la Platja d’Arenys, davant de la desembocadura de la Riera.

Aquesta serà la setena edició d’aquesta activitat que pretén contribuir a la preservació del fons marí del nostre litoral i té una doble finalitat: d’una banda, localitzar i extreure les deixalles que s’acumulen al fons marí de les platges arenyenques i conscienciar a les persones que en són de la gran quantitat de deixalles que s’aboquen al mar i dels impactes que provoquen als ecosistemes marins.

En anteriors edicions s’han extret més fins a un centenar de quilos de deixalles del fons de la platja durant aquesta activitat.

Cartell neteja 2015. Com participar-hi?
Cartell neteja 2015. Com participar-hi?

Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament a l’activitat, o bé trucant al 695 399 542 o bé enviat un correu electrònic a vammapineda@vamma.org. En tot cas, per fer l’activitat subaqüàtica, cal tenir la titulació corresponent i també l’assegurança en vigor. Aquesta documentació s’ha de portar el dia de l’activitat.

Aquest diumenge la trobada serà a les 9 h, al costat del lloc de socors de la platja del Cavaió, situat a la part central de la platja, al rial de la Serp.

Per a més informació podeu consultar el lloc web www.vamma.org

Dia: Diumenge, 23 d’agost de 2015
Lloc: Platja del Cavaió, a l’alçada del rial de la Serp
Durada: Fins a les 12 h del migdia

Dia: Diumenge, 6 de setembre de 2015
Lloc: Platja d’Arenys, davant de la desembocadura de la Riera.
Durada: Fins a les 12 h del migdia