Bunker de la platja del Cavaió

El cap de setmana del 9, 10 i 11 d’octubre es celebra a tota Catalunya les Jornades Europees del Patrimoni per donar a conèixer a tots els ciutadans la riquesa patrimonial del nostre país. Aquest any celebrem les Jornades Europees del Patrimoni el diumenge 11 d’octubre amb un recorregut per conèixer dos dels búnquers que es conserven a Arenys de Mar i una recreació històrica.

A Arenys de Mar es conserven nou búnquers de la Guerra Civil espanyola, uns elements patrimonials que des de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i amb la col·laboració del Grup Búnquers Arenys s’estan intentant recuperar i estudiar. Per donar a conèixer aquests testimonis de la nostra historia recent, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha organitzat amb el Grup de Búnquers Arenys i el Grup de Recreació Històrica “Ejercito del Ebro” una visita l’11 d’octubre dins les Jornades Europees del Patrimoni.

La visita a càrrec del Grup de Búnquers Arenys començarà a les 10h, davant les escales del port d’Arenys de Mar, per després visitar el búnquer de Portimar on el Grup de Recreació Històrica “Ejercito del Ebro” farà una recreació de l’activitat que es feia als búnquers. Seguidament es farà una visita al búnquer del Cavaió.

Per fer aquesta activitat cal fer la inscripció a la Biblioteca Pare Fidel Fita d’Arenys de Mar a partir del dilluns 5 i fins el divendres 9 d’octubre. La inscripció és gratuïta i les places limitades.